Despre Polytron

Polytron deţine drepturile exclusive asupra unei tehnologii de lubrifiere brevetate și revoluţionare, de ultima generaţie, care reduce emisiile de noxe și crește eficienţa combustibilului. Prin reducerea frecării, Polytron îmbunătăţeste eficienţa echipamentului dumneavoastră, permiţând o ardere mai bună combustibilului, în timp ce reduce emisiile nocive.

Misiunea noastră

Ne angajăm să vă furnizăm cele mai eficiente soluții de lubrifiere, aditivi și concentrate pentru tratarea motoarelor integrate cu experienţa serviciilor profesionale. Vă punem la dispoziţie cele mai noi produse de top ale tehnologiilor pentru tratamente de motor, de lubrifiere și de îmbunătăţire a arderii combustibilului.

Produsele petroliere Polytron utilizează ingineria moleculară avansată pentru a crea o clasă complet nouă de agenţi de îmbunătăţire pentru lubrifianţi.
Produsele noastre sunt dezvoltate pe baza a zeci de ani de activitate profesională și experienţă de specialitate în domeniul chimiei.

Garanţia Polytron

Utilizarea produselor Polytron nu anulează nicio garanţie a producătorului. Îmbunătăţirea cerinţelor minime de lubrifiere recomandate pentru a permite echipamentului să funcţioneze mai mult decât perioada de garanţie, nu poate afecta negativ nici materialele, nici calitatea ansamblului.