Ulei de motor sintetic RACING TECH 10W-60 1L Mărește

Ulei de motor sintetic RACING TECH 10W-60 1L

Produs nou

Uleiurile de motor Polytron RACING TECH 10W-60 sunt fabricate din uleiuri de baza de inalta calitate, special selectate si hidrotratate, componente sintetice (doar pentru condițiile de funcționare extreme din timpul raliului și curselor).

Mai multe detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5,00 lei.


57,98 lei

Mai multe informatii

Ulei de motor sintetic Racing Tech 10W-60 1L – Uleiul de motor de curse Polytron 10W-60 a fost formulat pentru performanțe de ultimă generație în motoarele (turbo) pe benzină ale autoturismelor și autovehiculelor de raliu. Formularea acestui produs oferă rezervele suplimentare necesare pentru a rezista la condițiile de funcționare extreme din timpul raliului și curselor. Chimia exclusivă a acestui produs reduce frecarea internă și îmbunătățește puterea de ieșire. Uleiurile de bază de cea mai buna calitate și un sistem de aditivare ultra performant Polytron MTC, garantează o stabilitate termică excelentă și protecție împotriva uzurii. Uleiul Racing Tech 10W-60 poate fi utilizat de asemenea si pentru condusul de zi cu zi prin oras si pe autostrada.

Datorită Polytron MTC, care este inclus în pachetul de aditivi, intervalele de schimbare a uleiului se pot prelungi până la 50.000 km sau mai mult la automobilele care sunt încă în stare de funcţionare bună. Polytron MTC asigură o reducere considerabilă a frecării interne între piesele în mișcare ale motorului, ceea ce poate însemna o eficienţă îmbunătăţită a combustibilului, în plus faţă de eliminarea uzurii, comparativ cu alte produse cu același grad de vîscozitate.

Caracteristici

 • Stabilitate foarte mare la oxidare – protejează motorul de îngroșarea uleiului, temperaturi ridicate, depuneri de nămol și lacuri
 • Amelioratorul de indice de vîscozitate cu stabilitate mecanică din uleiurile fully sintetice multigrad protejează împotriva scăderii vîscozităţii în regimurile de lucru severe
 • Agenţii de curăţare-dispersanţi eficienţi menţin componentele motorului curate
 • Îmbunătăţirea consumului de carburant înseamnă o eficienţă mai ridicată a benzinei și motorinei
 • Agenţii anti-uzură, cum ar fi Polytron MTC elimină uzura lobilor camelor și a altor piese extrem de solicitate

Utilizări specifice

 • Sunt recomandate pentru motoarele de înaltă performanţă autohtone și străine
 • Recomandate în special pentru motoare de mare turaţie, inclusiv cele cu turbocompresor
 • Recomandate pentru autoturisme, motociclete și alte motoare pe benzină și motorină
 • Însoţite de Certificat de Conformitate RAR-OCP nr.4129
 • Depășesc clasificările API SN&SN-RC/SM/CF și ACEA A3/B3/B4, C2/C3, ILSAC GF-5
 • Îndeplinesc cerinţele VW 501.01/505.00, Porsche A40, 503.00/506.00/506.01, BMW Longlife-04, Ford WSS-M2C913-A/B, Fiat 9.55535-S2, MB 229.31/229.51, GM-LL-A/B-025, Renault RN 0700/RN 0710.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

21 alte produse din aceeași categorie: