Aditivul Polytron crește durata de utilizare

Durata de funcţionare a echipamentelor este o problemă critică pentru orice departament de întreţinere și poate avea un impact semnificativ asupra indicatorilor cheie de performanţă, cum ar fi utilizarea și productivitatea globală.

Durata de viaţă a uleiului

Testele extinse și experienţa au demonstrat că, după tratarea iniţială a unui motor sau componentei unui echipament, analiza uleiului prezintă niveluri semnificativ mai reduse de particule metalice în suspensie, la momente regulate de prelevare a probelor. Acest lucru poate, la discreţia operatorului și în limitele prevederilor garanţiei, să fie utilizat pentru a extinde intervalele dintre schimburile de ulei. Acest lucru nu reduce doar volumul de ulei necesar, ci şi creste durata de funcţionare programata pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere.

Reducerea costurilor de întreţinere pe termen lung

S-a demonstrat că uleiul Polytron reduce frecarea și, prin urmare, temperaturile și uzura între suprafeţele metalice. Aproape indiferent de echipament, va fi posibil să se determine reducerea vibraţiilor, zgomotului și de multe ori, a temperaturilor de funcţionare. Reducerea acestor factori măsurabili oferă un indiciu puternic despre faptul că durata de viaţă a echipamentului va fi extinsă, uneori destul de semnificativ, mai mult decât ar fi de așteptat, având în vedere parametrii de proiectare.

Aditivul Polytron și concentratul pentru carburanţi pot avea un impact semnificativ asupra reducerii costurilor de întreţinere și duratelor de nefuncţionare.

Sisteme de carburanţi

Motorina cu conţinut extrem de redus de sulf are lubricitate semnificativ mai scăzută decât precursorii acesteia. Acest aspect s-a manifestat în probleme cu pompele de carburanţi și injectoarele. Tehnologiile Polytron destinate sistemelor de carburanţi protejează ambele componente în mod semnificativ mai mult chiar decât au fost capabili să asigure carburanţii mai vechi. Aditivul Polytron este efectiv utilizat ca aditiv la alegere la pompă, de către un important distribuitor și comerciant angrosist de carburanţi din Australia.

Tehnologiile Polytron destinate sistemelor de carburanţi protejează pompele de carburant și injectoarele în mod semnificativ mai mult chiar decât au fost capabili să asigure carburanţii mai vechi.