Pe baza competenţelor proprii și o vastă experienţă privind piaţa uleiurilor de motor și aditivilor pentru carburanţi, oferim o gamă largă de soluţii personalizate conform activităţilor dumneavoastră.

Orice schimbare a lubrifianţilor sau utilizarea la scară largă a tratamentelor pentru carburanţi și a uleiurilor ar trebui să fie precedată de consultarea experţilor cu privire la aplicaţia respectivă. Numai astfel se poate alege cel mai bun sistem. Inginerii cu experienţă de la Polytron vor fi încântaţi să vă ofere consultanţă cu privire la produsele potrivite pentru aplicaţia în cauză și, de asemenea, la întreaga noastră gamă de lubrifianţi și tratamente pentru carburanţi.

Polytron are o abordare eficientă și responsabilă în ceea ce priveşte asistenţa pentru clienţi și consultanţă de natură să asigure obţinerea unor rezultate bune. Această abordare include selectarea produsului adecvat sau conceperea unui produs adecvat, instruirea personalului cu privire la utilizarea produselor, un accent puternic pe Sănătatea și Securitatea în Muncă, management logistic și cunoașterea temeinică a pieţei.

Biodiesel și carburanţii noi reprezintă un domeniu de dezvoltare pentru Polytron, iar piaţa aditivilor de amestec este un domeniu pe care compania îl abordează în prezent. Polytron colaborează cu mai multe companii petroliere pentru a dezvolta amestecuri de motorină premium și biodiesel, și are un consultant disponibil pentru a discuta orice nevoi ale clienţilor în acest domeniu. Beneficiile analizei duratei de viaţă a produselor și economiile sunt avantaje integrante ale utilizării produselor Polytron pentru carburanţi şi uleiuri. Consultanţii noștri pot arăta în mod clar clientului cum să reducă nivelurile emisiilor, zgomotul și întreţinerea inerentă pe termen lung a infrastructurii dobândite prin utilizarea produselor Polytron.

Cerere oferta

Uleiuri de motor sintetice 208L

11.090,60 lei

Uleiurile de motor Polytron sunt formulate pentru a răspunde cerinţelor motoarelor cu capacitate cilindrică mică şi turaţie ridicată, cu consum eficient de combustibil, ale tuturor automobilelor. Aceste motoare au temperaturi de funcţionare mai ridicate și necesită un ulei de motor care asigură protecţie maximă împotriva deteriorării ca urmare a scăderii vîscozităţii, cât și din cauze termice.

SKU: 187489001476 Categorii: , , Etichete: ,
Citește mai mult

Uleiuri de motor semisintetice 208L

8.339,80 lei

Uleiurile de motor semisintetice Polytron sunt amestec de uleiuri de bază sintetice premium, și alţi aditivi selectaţi, formulate pentru a asigura performanţe excelente în toate aplicaţiile recomandate. Acestea sunt îmbogăţite cu inhibitori de oxidare şi coroziune, şi inhibitori de spumă, pentru a proteja părţile vitale ale motorului de gripare și uzură și pentru a proteja lagărele de coroziune.

Citește mai mult

Lubrifiant penetrant 208L

45.388,20 lei

Lubrifiantul penetrant Polytron conţine MTC și este combinat știinţific pentru a fi cel mai eficient ori de câte ori rugina, coroziunea, sau rezistenţa este un factor de influenţă. PL nu numai că pătrunde prin rugină extremă și coroziune, dar de asemenea, tratează suprafaţa metalică pentru a reduce frecarea și a elimina uzura. Utilizarea lui asigură funcţionarea bună a oricărui mecanism din metal.

Citește mai mult

Vaselina pe baza de litiu 180kg

17.853,75 lei

Unsoarea Polytron EP-2 este un lubrifiant de calitate superioară, pentru aplicaţii multiple şi o gamă largă de temperaturi. EP-2 este preparată cu săpun de complex de litiu, uleiuri de bază de înaltă calitate și reţeta Polytron concepută știinţific anti-uzură, pentru reducerea frecării, cu alţi aditivi care contribuie la calităţile sale remarcabile de rezistenţă la apă și protecţie la coroziune.

SKU: 187489011490 Categorii: , , Etichetă:
Citește mai mult

Aditiv pentru benzina 208L

35.072,70 lei

Aditivul pentru benzină îmbunătăţește onctuozitatea carburantului, acoperind toate suprafeţele metalice din întregul sistem de alimentare cu carburant și partea de sus a motorului cu un strat protector, reducând frecarea şi uzura. Polytron va acoperi întreaga parte superioară (injectoare şi supape) și pompele de carburant cu molecule, prevenind acumularea de hidrocarburi.

SKU: 187489001339 Categorii: , , Etichetă:
Citește mai mult